Aktiv med hund

Grimstad kommune har tilbud om aktivitetsgruppe med hund. Målgruppen er barn og unge mellom 9 og 15 år som ikke finner seg til rette i andre fritidsaktiviteter. Aktivitetsgruppen starter opp nytt kurs på Dømmesmoen 28. mars 2019  kl 17.00-18.30. Aktivitetene foregår i lysløypa og i hundeparken på Dømmesmoen.

Det holdes to kurs i året, ett på våren og ett på høsten. Hvert kurs består av åtte kurskvelder, primært på torsdager fra kl 17-18.30.
Det er variert program på kurskveldene, og eksempel på aktiviteter er agility-trening, turgåing, sosial lek, gjennomgang av hund og atferd, natursti og konkurranser.

Hva koster det?

Tilbudet er gratis.

Høres dette ut som noe for deg eller noen du kjenner?

Aktiv med hund ønsker henvendelser dersom du, eller noen du kjenner, kan ha nytte av dette tilbudet.

Kan du være frivillig med hund?

Eller kunne du eller noen du kjenner ønske å være frivillig med hund? Det et sterkt behov for frivillige med hund og som har mulighet til å bidra åtte kurskvelder.

Magnhild Tamlagsrønning
Telefon 945 27 920