Alle over 18 år kan bestille oppfriskningsvaksine

Forsvaret er nå godt i gang på Bluebox, og Grimstad kommune har nå åpnet opp for at alle over 18 år kan bestille oppfriskningsdose.

Denne og neste uke får vi hjelp av Sjøforsvaret med vaksinering på Bluebox på universitetets campus. Dette er til stor hjelp og bidrar til at vi får vaksinert mange med oppfriskningsdoser. Slik står vi bedre rustet i den store bølgen som er ventet i vinter. En oppfriskningsdose gir bedre beskyttelse mot alvorlig sykdom og vil øke sjansene for å ikke bli smittet.

Det er fortsatt kapasitet denne uken. På Bluebox er det åpent fra kl 9 til 18 alle hverdager. Du kan bestille ved å følge denne linken: https://www.helseboka.app/booking/staff/534840.

Alle innbyggere fra 18 år og oppover kan nå bestille vaksine. Det spiller ingen rolle hvilken dose det er, bare intervallet er tilfredsstillende (eksempelvis minst 20 uker fra dose to). Pfizer-vaksinen brukes til unge 12-17 år og fortrinnsvis til menn opp til 30 år. Det vil være mulig å velge vaksinetype.

Du finner mer informasjon på www.grimstad.kommune.no/vaksine

Takk for ditt bidrag til å redusere smittetrykket!