Friluftsskolen i Grimstad sommeren 2022

Friluftsskolen er et gratis tilbud til alle mellom 10 og 13 år i sommerferien, og Friluftsskolen vil være i Grimstad tre uker.  På friluftsskolen kan ungdommen delta på spennende friluftsaktiviteter samtidig som de lærer litt om kart, leir og rast, allemannsretten, naturferdsel og tur/ekspedisjon. Friluftsskolen arrangeres på dagtid fra tirsdag til fredag. Fra torsdag til fredag er det overnatting ute i naturen!

Program for Friluftsskolen i Grimstad

Friluftsskole uke 26

• Tirsdag 28. juni: Aktivitetsdag i Randvika kl 9-15.
  • Onsdag 29. juni: Allemannsrett og friluftsprell Groos kl 9-15.
  • Torsdag 30. juni til fredag 1. juli: Natt i naturen på Lundesanden, Syndle kl 12-12.

Friluftsskole uke 27

• Tirsdag 5. juli: Aktivitetsdag i Randvika kl 9-15.
  • Onsdag 6. juli: Allemannsrett og friluftsprell Groos kl 9-15.
  • Torsdag 7. juli til fredag 8. juli: Natt i naturen på Lundesanden, Syndle kl 12-12.

Friluftsskole uke 31

• Tirsdag 2. august: Aktivitetsdag i Randvika kl 9-15.
  • Onsdag 3. august: Allemannsrett og friluftsprell Groos kl 9-15.
  • Torsdag 4. august til fredag 5. august: Natt i naturen på Lundesanden, Syndle kl 12-12.

Aktivitetene er tilpasset hver kommune og programmet vil derfor variere fra friluftsskole til friluftsskole.

www.friluftsrådet.no ligger program for hver aktivitetsuke, påmelding, generell informasjon om friluftsskolen og oppdateringer om status for aktivitetsukene.

Les mer på www.friluftsrådet.no og Friluftsradets Facebookside for siste nytt og påmelding!