Hedret 38 ansatte for lang og tro tjeneste

Denne uken ble 38 ansatte i kommunen hedret for lang og tro tjeneste. I år er det 36 personer som har jobbet i organisasjonen i 25 år, og to personer har jobbet i kommunen i hele 40 år.

De 38 ansatte var invitert til kommunestyresalen, hvor de fremmøtte ble ønsket velkommen av kommunedirektør Magnus Mathisen. De fikk servert smørbrød, bløtkake og kaffe, og de fikk alle utdelt blomster og gavekort.

Ordfører Beate Skretting sa noen velvalgte ord til de fremmøtte, og takket dem for den gode jobben de har gjort og gjør for kommunen vår.

De fremmøtte fikk også servert et musikalsk innslag av Kaja Østerholt.

Feiret 25 år

Dette er de 36 personene som feirer 25-årsjubileum i år: Mona Høgevoll Walle, Trine J. Føreland-Hanssen, Hermann Garshol Andersen, John Henningsen, Heidi Curwen, Marianne L. Njølstad, Marianne Aas Johnsen, Lene Beisland, Tore Olsen, Siri Reke, Alisa Ganic, Renate Heen, Linda Severinsen, Hilde Sagedal Paulsen, Merete Oterholt, Anne Marit Beisland, Beate Rakli Grevstad, Lillian Tveit, Jorunn Underdal, Lene Dypvik Kaland, Marit Knutson, Eirik G. Evensen, Bente Gundersen, Anette Svendsen, Bente B. Maløya, Anne Kirsten Galteland, Anne Synnøve Rosåsen, Berit Haaning Kristensen, Aud Helen Moe, Vivian Fahsing, Sissel Steinnes, Anne Gunn Byberg, Karen E. Larsen, Jan Arne Tønnessen, Gro Nilsen og Eva Anette Barseth.

Feiret 40 år

Lillian Garpestad og Tom Anders Ravnaas har jobbet i kommunen i 40 år.