Hils på vår nye medarbeider

Hils på vår nye medarbeider på nettsiden. Hun heter KommuneKari og er en chatrobot under opplæring. Arbeidet med å gjøre de digitale tjenestene til kommunen best mulig er et kontinuerlig arbeid, og derfor ønsker vi å teste ut ny teknologi ved å teste ut en ny og digital medarbeider.

KommuneKari på Grimstad kommunes nettsider - Klikk for stort bilde KommuneKari kan svare på spørsmål 24 timer i døgnet og blir smartere for hver dag som går. Hun er allerede på jobb i en rekke andre kommuner. Kari skal klare å holde tråden i en samtale og lære av sine feil. I begynnelsen er hun under opplæring og derfor kan hun ikke svare på alt.

Du kan teste ut KommuneKari ved å klikke på ikonet hennes på nettsiden.

Du kan gi direkte tilbakemelding ved å klikke på tommel opp eller tommel ned på svaret hun gir deg.

Dersom du ønsker å gi oss mer tilbakemelding, kan du sende det på e-post til redaksjon@grimstad.kommune.no.