Koronavaksinering

Vaksinesenteret har åpnet hver torsdag, enten på dagtid kl 9-14.30 eller på kveldstid kl 16-20.30. Om det vaksineres dag- eller kveldstid, finner du informasjon om på koronavaksine-siden vår. 

Vaksinelokalet ligger på gamle Løkengården, Vesterled 15.

Fra 1. juli er anbefalingen at personer over 75 år og eldre kan få oppfriskningsdose nummer 4. Man vil ikke få innkalling til time denne gangen, men må bestille timen selv. Dette gjelder innbyggere både i Grimstad, Lillesand og Birkenes. Vi ber om at eldre som ikke klarer å bestille selv på nett, får hjelp av pårørende.

Vi er allerede godt i gang med vaksinering av de over 75 år, og det er økt pågang på disse timene. Vi oppfordrer alle som ønsker seg en vaksinedose, uavhengig om det er 1., 2., 3. eller 4. dose, om å bestille time på forhånd, siden disse prioriteres. Vi har noen drop-in timer, men vi prioriterer de som har bestilt time, og man må da forvente noe ventetid.

Timebestilling kan gjøres på koronavaksine-siden,  på telefon  37 25 04 00 (tastevalg 1) eller på e-post; vaksine@grimstad.kommune.no. Husk å ikke skrive sensitiv informasjon i e-post. 

Telefonen er bemannet tirsdag 09-15 og torsdag mens vaksinering pågår. Vaksinasjonstidene finner du på koronavaksine-siden vår. Koronasenteret er stengt i uke 29 og 30.

Man kan velge mellom Pfizer og Moderna.