Organisasjonssjef og økonomisjef er tilsatt

Olav Kavli er ansatt som organisasjonssjef og Monica Helland Nordby er ansatt som ny økonomisjef i Grimstad kommune.

Olav Kavli (57) er utdannet som ingeniør innen kybernetikk, og har i tillegg administrasjon og ledelse fra Norges Handelshøyskole.
Kavli har lang ledererfaring fra flere selskaper og fra flere ulike bransjer. I dag jobber han som rådgiver og interimleder i selskapet ICE Norge (Telecom).
Fra 2016 til 2017 var han ansatt som divisjonsdirektør for Norsk Helsenett SF (NHN), og forut for dette har han hatt lederstillinger i MHWirth, AkerSolutions, Ventelo og Kavli Consulting.

Monica Helland Nordby (40) er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole, og kommer fra stilling som seniorrådgiver i Grimstad kommune.
Nordby har vært ansatt i Grimstad kommune siden 2011, og er for tiden konstituert som økonomisjef.

Det var 41 søkere til stillingen som organisasjonssjef og 14 søkere til stillingen som økonomisjef.