Smittehendelser lørdag 17. juli

Tre deltakere på «Heilt Gummibåd» lørdag 17. juli var smitteførende med Covid-19. En smittet deltaker var på Cafe Galleri fra klokken 17.00 og frem til stengetid samme dag. En smittet person var også på utestedet Syden lørdag 17. juli fra klokken 23 til midnatt og mandag 19. juli klokken 21.30- 00.30.
Vi ber alle som var på gummibåtfestivalen, på Cafe Galleri eller Syden i det aktuelle tidsrommet om å bestille test og unngå sosial kontakt frem til prøvesvaret foreligger.

Kommuneoverlege Sturla Aam-Quabeck ber alle om å teste seg allerede i morgen, samt være oppmerksom på symptomer som hodepine, vond hals, rennende nese, tap av luktesans/smakssans, muskelverk og generell nedsatt allmenntilstand.

- De som har symptomer bes isolere seg frem til negativt prøvesvar foreligger, sier kommuneoverlegen.

- Og de som er definert som nærkontakter til den smittede vil bli kontaktet fortløpende av smittesporingsteamet, og bes forholde seg deretter.

Grimstad kommune har utvidet åpningstidene og har to omganger med testing i morgen.