• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Rutine

Skjemautfylling

Overgangsskjema fra barnehage til skole

Rutine

Rutine for informasjon fra barnehage til skole

For at skolestarterne i barnehagene skal få en best mulig overgang til skolen i henhold til barnehagelovens §2a, opplæringsloven §13-5 og friskolelova §5-5, trenger skolen en del opplysninger fra dere foreldre. Barnehagen ber dere tenke gjennom spørsmålene i dette overgangsskjemaet, før dere har en samtale i februar/ mars året før barnet deres begynner på skolen.

I samtalen blir dere enige om beskrivelsen av barnets ståsted. Denne beskrivelsen har dere på forhånd samtykket[1] til at kan deles med og sendes til skolen som barnet er innskrevet på. Dersom barnet flytter innen seks måneder etter skolestart, overføres skjemaet til den nye skolen.

Skolen sørger for sletting av skjemaet innen seks måneder etter skolestart.

Slik bruker du dette skjemaet

Et påbegynt skjema kan lagres i løsningen i inntil 60 dager. Da må du velge å lagre før du går ut av skjemaet, ved å klikke på Lagre nederst på skjemasiden. Neste gang du går inn i løsningen og logger på, kan du hente fram påbegynte skjemaer under Mine skjema oppe til høyre, under navnet ditt.


[1] Datatilsynet har følgende punkter om «informert samtykke»: «For at et samtykke skal være gyldig, må det være: frivillig, spesifikt, informert, utvetydig, gitt gjennom en aktiv handling, dokumenterbart, mulig å trekke tilbake like lett som det ble gitt».

Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader