Felles samlinger og markeringer

Felles samlinger

Alle barn og voksne på hele huset er samlet. Samlingsstundens innhold varierer fra rollespill til sang og eventyrfortellinger.

Bursdagsfeiring

Når barnet har bursdag henger vi ut flagg. Barnet får bursdag krone og blir satt ekstra stas på denne dagen. Barnehagen har egen bursdags stol og kappe.  Vi synger og tenner lys. Frukt og is kan være greit å ta med.
NB! Bursdagslapper leveres ikke ut i barnehagen!

Påskefrokost

På påskefrokosten håper vi foreldre eller en nær voksen har anledning til å spise frokost sammen med barnet i barnehagen. Barna baker rundstykker til påskefrokosten. Et innbydende frokostbord står ferdig, og store og små hygger seg sammen.

Gapahuk

Barnehagen har sin egen gapahuk i skogen. Denne benytter vi ofte.

Kirkevandring

Ved jul og påskehøytider er det kirkevandring med barna fra 3-6 år. Historier fra disse høytidene blir sunget/ dramatisert med bana på ulike steder I kirkerommet. Det er Fjære menighet som leder kirkevandringen. FMU bussen henter og leverer. Det er sikkerhetsseler i bussen. Foresatte gir beskjed om barnet ikke skal delta.

Luciafeiring: Foreldre blir invitert til å feire Lucia i barnehagen. Luciatoget er de to eldste aldersgruppene. Luciatoget går på utsiden av barnehagen kl 08.00 om morgenen. Etterpå er det hyggestund med lussekatter med kaffe/te og saft til alle inne i barnehagen.

Karneval

Barnehagen lager enkle kostymer som barna bruker på karnevalet i barnehagen.

Kontaktinfo

Telefon 37 29 62 60

Avdeling Knerten: 37 29 62 59
Avdeling Granstua: 37 25 06 49
Avdeling Furustua: 37 25 06 48

Adresse
Østre Moåsen 11, 4870 Fevik

Styrer
Gro Lisbeth Berg

Skal du sende melding om noe sensitivt?