Varmtvannsbasseng

På Berge gård senter er det et varmtvannsbasseng som kan leies av grupper og enkeltpersoner. Du må ha vært i kontakt med ekspedisjonen på Berge gård senter eller fysioterapitjenesten for å kunne bruke varmtvannsbassenget. Kontakt ekspedisjonen på Berge gård senter dersom du har spørsmål om leie.

Bassenget holder 35 grader og er 7 x 11 meter. Det leies ut for vår- og høstsemester, og det må søkes per semester. Søknadsfristen blir utlyst i lokalavisen.

Hva koster det?

Varmtvannsbasseng - priser 2018 Pris gjeldende fra 1/1-2018
Type utleie Pris per time Maks personer i bassenget
Formiddagsgrupper Kr 30,- Maks 15 personer
Timeutleie Kr. 341,-

Det er ikke faste priser per halvår. Halvårsprisen er avhengig av hvor mange timer man har brukt bassenget.

Babysvømming

Babysvømming skjer i privat regi i bassenget på Berge gård senter.
Du kan kontakte Else Kalaoja på telefon 930 08 479 eller Mona Nyheim Aanonsen på telefon 951 79 156.

Informasjon om leie av bassenget

• Grupper som leier bassenget privat, må selv se etter deltagerne og tilkalle hjelp dersom noe skjer. Se prosedyre for ulykke som henger som oppslag i garderoben og ved bassenget.
  • Det tillates max 15 personer inkl. instruktør(er) per klokketime. Det er ikke lov å bade alene, det må være minst 2 voksne til stede.
  • Leietiden er 1 time dersom det ikke er avtalt noe annet. Dette inkluderer av-/påkledning og dusjing før og etter.
  • Leiekontrakten har en gjensidig oppsigelsesfrist på 1 måned.
  • Vennligst les reglene for bruk av bassenget før du bader.

Ekspedisjonen
Berge gård senter