Aktiviteter i Grimstad frivilligsentral

Kurs i regi av frivilligsentralen

Aktiviteter og kurs legges ut på Facebook-siden til firivilligsentralen.

Dataopplæring

I samarbeid med blant annet studenter på UiA tilbyr vi en-til-en opplæring i data, nettbrett og mobil. Ta kontakt med oss for å avtale tid.

Turgruppe

Hver torsdag kl.10 møtes en gjeng som er glade i å gå tur, og som synes det er hyggelig å gå sammen med noen. Oppmøte er ved hovedinngangen på Oddensenteret.

Hvor lang turen skal være og hvor den skal gå, avtales i fellesskap. Noen ganger går turen til andre deler av kommunen, og da vil det bli ordnet med samkjøring. Andre ganger går turen i sentrum til fine og nærliggende turområder.

Etter turen møtes alle for kaffe og vafler på frivilligsentralen i Sorenskrivergården.

Turene er for alle som har lyst. 

 Vedfyrt bakerovn kan leies gratis

Vedfyrt bakerovn - Klikk for stort bildeVedfyrt bakerovn Frivilligsentralen eier en vedfyrt bakerovn som vi leier ut gratis. Denne er fastmontert på en tilhenger. Man kan lage brød, boller, pizza, middag m.m. Denne kan lånes ut gratis til lag/foreninger og kommunale enheter. De som skal låne bakerovnen må først ha fått opplæring i bruk av ovnen. Ta kontakt med frivilligsentralen for nærmere informasjon.

Møterom i Sorenskrivergården

Rommet har plass til ca 30 stk og en har tilgang til kjøkken. Ta kontakt med frivilligsentralen for mer informasjon og booking.

Kontaktinfo

Telefon 975 91 506
E-post til Grimstad frivilligsentral

Adresse
Sorenskrivergården
Storgaten 1A,
4876 Grimstad

Åpningstider

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag:
Kl 10-14