Ny i Grimstad

Klikk for stort bildeNy i Grimstad er for deg som nettopp har flyttet til kommunen eller for deg som har bodd her en stund, men ønsker å utvide nettverket ditt.

Vi ønsker å rette litt fokus mot de som er nye i kommunen vår og gi de en ekstra god velkomst. Vi vet at det kan være vanskelig å være ny i en kommune, om du kommer langveis fra eller bare fra en annen del av Sørlandet. Vi vet også at mange som har bodd her lenge, ønsker å utvide nettverket sitt, bli kjent med flere mennesker og fylle hverdagene sine med noe gøy og meningsfylt. Derfor skal Frivilligsentralen, i samarbeid med kommunen, næringslivet og lag og foreninger arrangere forskjellige aktiviteter og arrangement utover høsten og vinteren for deg som er «Ny i Grimstad».

Informasjon om arrangementene kommer på Frivilligsentralens Facebook-side, i et nyhetsbrev og i Facebook-gruppa vi har lagd for dette prosjektet.
Gruppa heter Ny i Grimstad.  
Nyhetsbrevet får du en gang i måneden. Meld deg på nyhetsbrev.

På våre arrangementer vil du også møte på våre "Grimstad-venner". Dette er folk som bor i kommunen vår og som ønsker å ta ekstra godt imot de som nettopp har flyttet hit. Du trenger ikke å ha bodd i Grimstad hele livet for å være «Grimstad-venn», du må bare være glad i byen din og være en imøtekommende person som ønsker å gjøre Grimstad til en hyggelig kommune å bo i for enda flere. «Grimstad-vennene» deltar på våre arrangementer og får litt ekstra ansvar for å passe på at alle som deltar har det fint. Hvilke arrangementer du deltar på avtaler du med oss på Frivilligsentralen. Vi trenger «Grimstad-venner» i alle aldre og livssituasjoner – så ta kontakt med oss og meld deg på!