Næringsetablering

Vi ønsker å legge forholdene til rette for at nye og eksisterende bedrifter skal få best mulige betingelser for å videreutvikle seg i vår kommune.

Etablerersenteret IKS

Har du en god forretningside? Vi tilbyr kurs og veiledning til etablerere i Arendal, Froland, Grimstad og Tvedestrand. Les mer på grunderweb.no.
 

Innoventus Sør

Innoventus Sør er et regionalt innovasjonsselskap som representerer Sørlandet. Selskapet arbeider aktivt med gründere, næringsliv, offentlig etater, akademiske og forskningsmiljø, for å skape bærekraftige løsninger for fremtiden.

Innoventus Sør er også en inkubator som tilbyr verktøy for utvikling av nye bedrifter, eller for å skape vekst i eksisterende bedrifter. Innoventus Sør skal hjelpe gründere med å utvikle forretningsmodeller og sikre vekst rundt sin forretningsidé. Profesjonell rådgivning tilbys gjennom et inkubatorprogram der gründerne får tilgang til kompetanse, kontorlandskap og nettverk.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norges Agder-kontor er lokalisert i Campus Grimstad. Innovasjon Norge hjelper deg som skal etablere eller allerede driver virksomhet gjennom å tilby finansiering, rådgivning og en rekke tjenester som gjør det mulig å bygge en bedre bedrift, eller satse i nye markeder med varer og tjenester.

CoHub

CoHub er et privat coworking-miljø lokalisert i Avior-gården i Grimstad (Bark Silas vei 5). Her har man samlokalisert oppstartsselskaper og gründeraktiviteter for å bygge en innovasjonskultur for startups i Grimstad.

Fant du det du lette etter?

Kontaktinfo

Næringssjef
Bodil Slettebø

Telefon 37 25 04 31
Mobil 997 96 360

Etablersenteret IKS
Inge Juul-Petersen 
Tlf: 37 00 55 55
Mobil 913 74 477