Smittevern i Grimstad gjestehavn

Gjelder fra 1. juni til 1. september 2020

Alle toalett og dusjfasiliteter er stengt frem til og med 15. juni.
Skal du fortøye båten din, skjer det på ordinære vilkår; se skilting på servicebygget.

15. juni åpnes ett av toalettrommene (unisex) for betalende båtgjester. Dusjene holdes stengt.

Det settes ut Antibac og skilt om å vaske hendene med Anitbace toalettbesøk, og alle bes om å vaske hendene grundig med varmt vann og såpe før man forlater toalettrommet.

1. juli åpnes begge toalettrommene (separat herre og dame avdeling). Dusjing begrenses til mellom 8-10 og 18-20. Kritiske flater vil bli hyppig desinfisert, og Anitbac settes tilgjengelig rett innenfor inngangene til begge avdelingene.
Poletter vil bli desinfisert før kjøp. Føler du deg ikke i form, har antydning til luftveisinfeksjon eller feber, så skal du ikke bevege seg i anlegget eller bruke sanitæranlegget.

Det innføres ikke restriksjoner for fortøyning av båter i havna. Men for alle besøkende eller gjester i anlegget så skal man  holde 1 meters avstand, unntaket er den nære familie eller mannskapet om bord. Husk også god håndhygiene under hele oppholdet.

Søppelanlegget er nytt av året og er tilgjengelig for betalende båtgjester. Søppel skal sorteres og slippes ned, ikke settes utenfor. Farlig avfall skal settes på separat pall som settes ved selve søppelanlegget