Registerer deg for vaksinasjon

Vi ønsker at alle innbyggere i Grimstad registrerer seg, uavhengig av hvor en befinner seg i prioriteringslisten. Du blir innkalt av fastlege eller kommunen når det er din tur!

Grimstad kommune og fastlegene samarbeider om registreringslisten. Årsaken til at vi ber alle registrere seg er at vi trenger å vite følgende:
- hvem som ønsker vaksine
- vi har behov for flere opplysninger
- vi har behov for oppdatert kontaktinformasjon.

Når vi får store mengder vaksiner på kort varsel må vi kalle inn langt flere enn det fastlegene har kapasitet til.

Om du ikke har mulighet til å gjøre det selv, så anbefaler vi på det sterkeste å spørre familie eller venn om hjelp. Registrering på nett tar kort tid, mens det tar betydelig lengre tid å gjøre registreringen via telefon. Vaksinetelefonen 477 55 780 har åpent fra kl 09.00 til 15.00 alle hverdager.

Les mer på siden koronavaksine, der finner du mer informasjon og lenke til elektronisk registrering.