Svært vellykket jobbmesse for de unge

Torsdag arrangerte Grimstad ungdomsHub «Den lille sommerjobbmessen med det store hjertet». Arrangementet ble en stor suksess. 

Åtte bedrifter stod torsdag spente og klare i lokalene til Grimstad ungdomsHub i Grooseveien, for å ta imot ungdom som er på jakt etter en sommerjobb.

Bedriftene har til sammen over 160 stillinger som skal bemannes denne sommeren. Bemanningstjenesten for helse og omsorg står for 100 av disse.

Første møte

Over 220 besøkende ble registrert i løpet av de tre timene arrangementet varte. For mange var dette første møte med en arbeidsgiver. Mange var derfor nervøse, og mange var også svært ivrige etter å få seg jobb. 

Topcamp Bie var blant bedriftene som ikke fikk noen pause denne dagen, de hadde en jevn strøm av ungdommer fra start til slutt. Coop Extra hadde etter arrangementet registret over 86 kandidater som var interessert i å søke på sommerjobb hos dem. 

Gode tilbakemeldinger

I tillegg til de to nevnte bedriftene var også McDonalds på plass, det samme var Apotekergaarden, turistkontoret, og flere avdelinger fra kommunen.

-Vi fikk mange hyggelige tilbakemeldinger både fra foresatte og fra ungdommen selv på at dette var et godt tiltak for ungdommen, forteller Erling Frydenlud, som er leder for utvikling og koordinering i Grimstad ungdomsHub. 

Gjør det igjen

Både Dahlske videregående skole og Blå kors videregående skole kom med hele skoleklasser for å se på sommerjobbmulighetene. 

Etter arrangementet var tilbakemeldingen fra både fremmøtte og fra bedriftene selv, at dette hadde vært veldig gøy og givende.

-Det ble derfor bestemt at dette gjør vi igjen, avslutter Erling Frydenlund.