Vårens siste kulturlørdag byr på et innholdsrikt program

Førstkommende lørdag arrangeres siste kulturlørdag før sommeren. Skyfri himmel er bestilt, og det blir en perfekt dag for å være ute og leke, snakke, høre god musikk og se forrykende teater.

Det er meldt strålende vær til lørdag, når vårens siste kulturlørdag går av stabelen. Det passer perfekt med tanke på at Bua dukker opp. De har med seg blant annet sparkesykler, liten balansesykkel, og skateboard som det går an å prøve.

Barnas Turlag kommer også. De har med seg «Rull-meg-rundt-hengeren», med masse spennende aktivitet.

Det blir kunstverksted med grønsaker og maling og vesker. Det blir spinning-kunst og gøy dekor.

To av skuespillerne i Askeladden og de gode hjelperne i, og ved den fargerike, kule bilen sin.  - Klikk for stort bildeDet er bare å glede seg til teater med Campingkompaniet og Det Andre Teatret. Bilen deres er scene.

Teateret denne gangen er Campingkompaniet og Det Andre Teatret som presenterer «Askeladden og de BESTE hjelperne». En forrykende versjon av et folkeeventyr mange har hørt før. Forestillingen spilles ute, og bilen deres er "scenen". 

Det blir også konsert med kulturskolen denne dagen, det blir ansiktsmaling og kafeen er åpen. 

Kulturlørdag foregår på Grimstad kulturskole i Markveien. Kulturlørdag er GRATIS for alle.  

Mer informasjon finner du på Facebook-siden til kulturlørdag

NB. Har du ikke anledning til å komme på kulturlørdag på lørdag, så kan du også se forestillingen «Askeladden og de BESTE hjelperne» på plenen utenfor kulturskolen fredag klokken 17.