Ut i Grimstad - Lev hele livet

Eldre ønsker å ta del i livet der ute, ønsker å bli sett og inkludert. Å komme seg ut, treffe andre eldre rundt matbordet er bra både for kroppen og toppen. Det å være sammen skaper bedre livskvalitet og glede i hverdagen.

«Ut i Grimstad – Lev hele livet» er allerede godt kjent og populært tiltak i regi av Grimstad Frivilligsentral, frivillige og lokale spisestedene som startet i februar 2019.

Spisestedene tilrettelegger lokaler sine for at det er enklere å komme seg inn i restauranten, gå rundt bordet og tilbyr meny som skaper positive opplevelser. Får vi anledning til det, kommer våre frivillige med en liten underholdning under måltider.

Hvem kan delta?

Tilbudet er for deg som er hjemmeboende, pensjonert eller ufør, og som har lyst til å treffe kjente og ukjente. Her kan du kose deg og ha gode samtaler over en rimelig og næringsrik middag. Du kan ta med deg din datter eller sønn som ledsager, hvis du vil.

Hva koster det?

Middag inkludert kaffe: 99 kroner
Dessert: 50 kroner 

Når og hvor?

  • 23. februar: (påmeldingsfrist: 18.2.) – Odden Spiseri
  • 30. mars: (påmeldingsfrist: 25.3.) – Herlighed
  • 13. april: (påmeldingsfrist: 8.4.) – Grimstad Vertshus
  • 27. april: (påmeldingsfrist: 22.4.) – Fru Juske
  • 25. mai: (påmeldingsfrist: 20.5.) – Apotekergaarden
  • 22. juni: (påmeldingsfrist: 17.6.) – Dampskipsbrygga
  • 24. august: (påmeldingsfrist: 19.8.) – Groos kafé
  • 28. september: (påmeldingsfrist: 23.9.) – Hesnes Gartneri
  • 26. oktober: (påmeldingsfrist: 21.10.) – Smag og Behag
  • 30.november: (påmeldingsfrist: 25.11.) – Strand hotell

Hvor melder jeg meg på?

Påmelding gjøres til Grimstad Frivilligsentral og påmeldingen er åpen fra den 1. hver måned til kl. 14 torsdagen før arrangementet. Meld fra dersom du har matallergier, trenger en ledsager og/eller skyss.

Du kan ringe tlf. 975 91 506 (mandag - torsdag kl.10-14) eller sende sms. Du kan også sende en e-post: frivilligsentralen@grimstad.kommune.no.

Påmelding er bindende.
NB: På grunn av koronapandemien må vi sette begrensninger på antall av påmeldte og kapasitet hos det enkelte spisested, evt. avlyse arrangementene ved behov. Beklager ulempene.