Charlotte Svidal blir rektor på kulturskolen

Grimstad kulturskole har den siste tiden jaktet etter ny rektor. Nå er Charlotte Svidal ansatt. Hun starter opp i jobben i august. 

Portrettbilde av Charlotte Svidal - Klikk for stort bilde Privat

Kulturskolens nye rektor er utdannet faglærer i musikk, og har master i både musikkpedagogikk og i utøvende musikk (klassisk fløyte). I tillegg har hun tatt studiet Kultur og ledelse ved Høgskolen i Telemark. Hun har også tatt noen fag innen kommunikasjon og idrettsfag. 

Charlotte Svidal har arbeidserfaring fra blant annet Kulturskolen i Kristiansand og også fra Grimstad, hvor hun har vært lærer. Hun har hatt vikariat som rektor og inspektør i Mandal kulturskole/Lindesnes kulturskole og BLINK (Birkenes og Lillesand kulturskole). Hun har også vært fløyteinstruktør i korps og på Dahlske videregående skole. Hun er i dag daglig leder i Stiftelsen Sound of Happiness i Kristiansand. Nå gleder hun seg til å ta fatt på oppgaven som kulturskolerektor i Grimstad. 

– Jeg brenner for at flest mulig barn og unge skal få oppleve mestring gjennom musikk og kultur, og vil gjerne bidra med å tilrettelegge for dette, sier hun. 

Svidal starter i jobben rundt skolestarten i august, men har litt foreldrepermisjon som må avvikles, så hun vil ikke jobbe fulltid den første tiden. 

Ansettelsesutvalget tror dette blir en god rektor for Grimstad kulturskole, og ønsker henne hjertelig velkommen.