Publisert 25.08.2016

Vil du bli bøssebærer? Ta kontakt med sekretær i Grimstads innsamlingskomité, Kristine B. Søndenaa. Send e-post til: kristine.bjorndal.sondenaa@grimstad.kommune.no

Publisert 22.08.2016
Vinnerne av innovasjonscamp 2016.jpg

Torsdag og fredag i uke 33 deltok over 120 ungdomsskoleelever sammen med Sørlandets Travpark på innovasjonscamp på Fjære ungdomsskole. Målet var å se travparken med helt nye øyne og det ble lagt fram flere problemstillinger som elevene skulle løse. Innovative og engasjerte ungdommer fra Fjære ungdomsskole gikk av med seieren!

Publisert 12.08.2016

Advokat Øyvind Tvedt fortsetter ordningen med gratis juridisk bistand. Det  er mulig å bestille 20 minutters konsultasjon på rådhuset annenhver torsdag mellom kl. 15.00 – 17.00.

Publisert 11.08.2016
Ordførene i Arendal, Tvedestrand og Grimstad.jpg

Ordførerne Jan Dukene fra Tvedestrand, Kjetil Glimsdal fra Grimstad og Robert Cornels Nordli fra Arendal kommune ble i går enige om at det fremtidig nasjonalparksenteret skal etableres på Hove på Tromøya.

Publisert 15.06.2016
Trafikksikker kommune juni 2016 red.jpg

Representanter fra Trygg trafikk sertifiserte i dag Grimstad som den første i Agder-kommunen som trafikksikker kommune. Sertifiseringen er en garanti for at kommunen jobber godt og helhetlig for å bedre trafikksikkerheten i kommunen.

Publisert 09.06.2016

Det er innført vanningsrestriksjoner fra mandag 6. juni 2016. Jordbruksvanning er heretter kun tillatt på natten fra kl 23.00 til 07.00.

Publisert 07.06.2016
Tone Marie Nybø Solheim.jpg

Tone Marie Nybø Solheim (56) ansettes som ny rådmann i Grimstad kommune. Solheim er i dag ansatt i KS som avdelingsdirektør for helse og velferd, interessepolitisk område. Hun har 20 års ledererfaring fra kommunal sektor på ulike nivåer, og i ulike roller, blant annet fem år som rådmann i Flekkefjord kommune.

Publisert 31.05.2016
Bosettingspris 2015 Tora Skippervold og B K Pedersen.jpg

IMDis bosettingspris går til en kommune som gjør et spesielt godt arbeid med bosetting og integrering av flyktninger. 12. mai ble prisen delt ut for åttende gang og den gikk til Grimstad kommune. Dette ble markert med en tilstelning på rådhuset i dag.