Publisert 04.01.2017

Advokat Øyvind Tvedt fortsetter ordningen med gratis, juridisk hjelp. Det er mulig å bestille 20 minutters konsultasjon på rådhuset annenhver torsdag mellom kl 15 og 17.

Publisert 21.12.2016

Grimstad kommune har fått avdekket svikt i etterlevelse av rutiner og regelverk når det gjelder innkjøp av tjenester til enkeltbrukere innen helse og omsorg. Grimstad kommune vil her forsøke å informere om spørsmål vi får og svar vi gir, informere om tiltak for å rette på forholdene og legge annen relevant informasjon tilgjengelig ved behov.

Publisert 16.12.2016
Ordfører Glimsdal og Ove Bach Raet nasjonapark.JPG

Raet nasjonalpark ble vedtatt av Kongen i statsråd i dag. Det betyr at Sørlandet har fått sin første nasjonalpark. Raet nasjonalpark går fra Hasseltangen i Grimstad kommune og til Lyngør i Tvedestrand kommune. Søm landskapsvernområde ligger i Grimstad kommune, mens Hove landskapsvernområde ligger i Arendal kommune.

Publisert 05.12.2016

Undersøkelsen fra BDO om kjøp av helsetjenester i Grimstad kommune er nå offentliggjort under utvalgets møteinnkalling på nett. Rapporten skal behandles av kontrollutvalget onsdag 7. desember. Rådmannen vil møte i kontrollutvalget og svare på eventuelle spørsmål og gi kommentarer under behandlingen av saken i utvalget.

Publisert 17.11.2016

Grimstad kommune har tatt i bruk digital post som del av omleggingen til nytt saksbehandlings- og arkivsystem. Digital post er en felles løsning for blant andre kommuner og fylkeskommuner for å sende dokumenter til både innbyggere, næringsliv, offentlige og private organ.

Publisert 17.11.2016
IA-pris renholdere i grimstad kommune 2016.jpg

IA-prisen deles ut av IA-rådet i Aust-Agder og hensikten med prisen er å stimulere arbeidslivet til innsats i IA-arbeidet (inkluderende arbeidsliv). Prisen skal stimulere bedrifter og virksomheter til å jobbe aktivt med IA, og inspirere enda flere til å inngå samarbeidsavtale om IA. Arbeidsplassen er hovedarena for et inkluderende arbeidsliv.

Publisert 05.10.2016

I forbindelse med ny innsamlingsordning for renovasjon vil abonnenter bli varslet på SMS gjennom UMS.
UMS er en nasjonal befolkningsvarsling som brukes av blant andre politiet, kommuner og strømleverandører.