Publisert 31.08.2016

Kultur- og miljøutvalget vedtok i møte 24.august at årets kulturpris skal tildeles Grimstad Turn- og Idrettsforening (GTIF) for deres store engasjement for et godt idrettstilbud til barn og unge.

Publisert 25.08.2016

Vil du bli bøssebærer? Ta kontakt med sekretær i Grimstads innsamlingskomité, Kristine B. Søndenaa. Send e-post til: kristine.bjorndal.sondenaa@grimstad.kommune.no

Publisert 12.08.2016

Advokat Øyvind Tvedt fortsetter ordningen med gratis juridisk bistand. Det  er mulig å bestille 20 minutters konsultasjon på rådhuset annenhver torsdag mellom kl. 15.00 – 17.00.

Publisert 11.08.2016
Ordførene i Arendal, Tvedestrand og Grimstad.jpg

Ordførerne Jan Dukene fra Tvedestrand, Kjetil Glimsdal fra Grimstad og Robert Cornels Nordli fra Arendal kommune ble i går enige om at det fremtidig nasjonalparksenteret skal etableres på Hove på Tromøya.

Publisert 15.06.2016
Trafikksikker kommune juni 2016 red.jpg

Representanter fra Trygg trafikk sertifiserte i dag Grimstad som den første i Agder-kommunen som trafikksikker kommune. Sertifiseringen er en garanti for at kommunen jobber godt og helhetlig for å bedre trafikksikkerheten i kommunen.

Publisert 07.06.2016
Tone Marie Nybø Solheim.jpg

Tone Marie Nybø Solheim (56) ansettes som ny rådmann i Grimstad kommune. Solheim er i dag ansatt i KS som avdelingsdirektør for helse og velferd, interessepolitisk område. Hun har 20 års ledererfaring fra kommunal sektor på ulike nivåer, og i ulike roller, blant annet fem år som rådmann i Flekkefjord kommune.

Publisert 31.05.2016
Bosettingspris 2015 Tora Skippervold og B K Pedersen.jpg

IMDis bosettingspris går til en kommune som gjør et spesielt godt arbeid med bosetting og integrering av flyktninger. 12. mai ble prisen delt ut for åttende gang og den gikk til Grimstad kommune. Dette ble markert med en tilstelning på rådhuset i dag.