Grimstad Leaders

Klikk for stort bildeHva er Grimstad Leaders? 

Grimstad Leaders er et talentprogram som har som mål å skape selvfølelse, tilhørighet og mestring for ungdommer i Grimstad. Målet er at deltakerne gjennom ledertrening og frivillig arbeid blir trygge ungdommer, unge ledere og rollemodeller i et sosialt inkluderende og mangfoldig fellesskap. Prosjektet ønsker å myndiggjøre deltakerne til å ta gode valg for eget liv og at deltakerne føler tilhørighet til og deltar aktivt i lokalsamfunnet i Grimstad. 

Prosjektet er støttet av Agder fylkeskommune og LIM-planen

Hvem kan delta? 

Deltakerne er ungdom 16-23 år som er bosatt i Grimstad. Deltakerne har både norsk og flerkulturell bakgrunn og er på forskjellige stadier i livet.

Hva er programmet for Grimstad Leaders?

Sammen skal denne gruppa gjennom 6 workshops med forskjellige temaer som er relevante for de deltakerne som deltar i programmet. Disse vil gjennomføres i samarbeid med næringslivet, organisasjoner, foreninger og lignende i Grimstad. I løpet av prosjektperioden vil deltakerne også binde seg til å engasjere seg frivillig i en organisasjon, forening eller bedrift i Grimstad som passer dem og deres mål og ambisjoner.

Det vil også arrangeres sosiale tilstelninger for gruppa slik at de blir godt kjent og også bygger nettverk innad i gruppa. Mot slutten av prosjektperioden skal deltakerne planlegge og gjennomføre sitt eget frivillig arrangement.Facebook-ikon - Klikk for stort bilde  

Hvorfor skal DU bli med i Grimstad Leaders?

  • Du er mellom 16 og 23 år
  • Du bor i Grimstad
  • Du vil lære noe nytt og er interessert i nye temaer
  • Du vil utvikle deg som person
  • Du vil bli kjent med nye mennesker og utvide ditt nettverk

Vil du bidra på andre måter?

Ønsker du å bidra til våre workshops eller ønsker våre deltakere som frivillige i din organisasjon?

Ta kontakt med frivilligsentralen på frivilligsentralen@grimstad.kommune.no

Kontaktinfo

Telefon 975 91 506
E-post til Grimstad frivilligsentral

Adresse
Sorenskrivergården
Storgaten 1A,
4876 Grimstad

Åpningstider

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag:
Kl 10-14