Etablererhjelp i Grimstad

Vi ønsker å legge forholdene til rette for at nye og eksisterende bedrifter skal få best mulige betingelser for å videreutvikle seg i vår kommune.

Driv Agder

Driv Agder er hele regionens etablerersenter og tilbyr veiledning og kunnskap for deg som ønsker å etablere egen virksomhet i Grimstad. Driv Agders rådgivere er klare til å hjelpe deg med dine etableringsutfordringer. Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Bestill time hos Driv Agder

Kurstilbud

Driv Agder ønsker å tilby mangfoldige opplæringsmuligheter for alle etablerere i Agder. De har en omfattende kursliste, slik at du kan velge og sette sammen kurs som møter dine spesifikke behov. Ta en titt på kurskalenderen til Driv Agder for å finne det som passer best for deg.

Innoventus Sør

Innoventus Sør er et regionalt innovasjonsselskap som representerer Sørlandet. Selskapet arbeider aktivt med gründere, næringsliv, offentlig etater, akademia og forskningsmiljø, for å skape bærekraftige løsninger for fremtiden.

Innoventus Sør er også en inkubator som tilbyr verktøy for utvikling av nye bedrifter, eller for å skape vekst i eksisterende bedrifter. Innoventus Sør skal hjelpe gründere med å utvikle forretningsmodeller og sikre vekst rundt sin forretningsidé. Profesjonell rådgivning tilbys gjennom et inkubatorprogram der gründerne får tilgang til kompetanse, kontorlandskap og nettverk.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norges Agder-kontor er lokalisert i Campus Grimstad. Innovasjon Norge hjelper deg som skal etablere eller allerede driver virksomhet gjennom å tilby finansiering, rådgiving, kompetanse, nettverk og profilering som gjør det mulig å bygge en bedre bedrift, eller satse i nye markeder med varer og tjenester.