Etablererhjelp i Grimstad

Vi ønsker å legge forholdene til rette for at nye og eksisterende bedrifter skal få best mulige betingelser for å videreutvikle seg i vår kommune.

Etablererhjelp i Grimstad

Fra og med januar 2022 tilbyr  Innoventus Sør gratis etablererveiledning på vegne av Grimstad kommune.
Onsdager i partallsuker er det tilbud om drop-in etablererveiledning kl 9-15 på Grimstad Hele Året på kontoret i Skolegaten 1B.
Det er sommerferie uke 27 til 31 (6. juli-3. august). I oddetallsuker er det mulig å avtale møter via bookingløsning..
 

Kontaktperson

Runar Brøvig
Mobil 46 66 06 41
E-post: Etablererhjelp@Innoventussor.no

 

Innoventus Sør

Innoventus Sør er et regionalt innovasjonsselskap som representerer Sørlandet. Selskapet arbeider aktivt med gründere, næringsliv, offentlig etater, akademia og forskningsmiljø, for å skape bærekraftige løsninger for fremtiden.

Innoventus Sør er også en inkubator som tilbyr verktøy for utvikling av nye bedrifter, eller for å skape vekst i eksisterende bedrifter. Innoventus Sør skal hjelpe gründere med å utvikle forretningsmodeller og sikre vekst rundt sin forretningsidé. Profesjonell rådgivning tilbys gjennom et inkubatorprogram der gründerne får tilgang til kompetanse, kontorlandskap og nettverk.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norges Agder-kontor er lokalisert i Campus Grimstad. Innovasjon Norge hjelper deg som skal etablere eller allerede driver virksomhet gjennom å tilby finansiering, rådgivning og en rekke tjenester som gjør det mulig å bygge en bedre bedrift, eller satse i nye markeder med varer og tjenester.