Nå har BUA flyttet

BUA har flyttet fra Løkengården, men befinner seg likevel bare et steinkast unna, da adressen er Odden 8. Her har de funnet seg godt til rette. 

Kai Nicolaisen, Irene Håheim og Thea Moseng Rydningen sitter på en mur, nye BUA er rett bak dem. - Klikk for stort bildeKai Nicolaisen, Irene Håheim og Thea Moseng Rydningen syns at nye BUA har blitt veldig bra. Kai Nicolaisen representerer Jobbsentralen, som har hatt en viktig rolle i flyttingen av BUA. Irene Håheim er leder for BUA, Thea Moseng Rydningen jobber der.

– Det er veldig deilig å endelig være på plass. Det har jo vært en prosess det her, sier Irene Håheim, som er leder for BUA Grimstad. 

De har i lengre tid visst at de ikke kunne fortsette leieforholdet i Løkengården. I juni ble det fattet et vedtak om at de skulle flytte inn i kontainere, og i august startet byggejobben på Odden 8.

– Det har vært veldig hektisk siden vi begynte arbeidet i august, og frem til vi åpnet denne uka. Det er jo ikke akkurat slik at dette har ramlet ned i fanget vårt, vi har virkelig måttet stå på. Nå er vi her, og vi er så fornøyde, sier Håheim.

Gode hjelpere

BUA består nå av to brakkekontainere på til sammen litt over 100 kvadratmeter. Her har de fått plass til alt de trenger, både utstyret sitt, et lite verksted/smørebod, og en liten kontorplass til å administrere utlånsordningen. 

– Vi er kjempefornøyd med å endelig være på plass . Vi har hatt veldig god hjelp av prosjektleder i kommunen, Frank Ryan Røyneland, vi har hatt flere dyktige og hyggelige elektrikere og snekkere innom, og ikke minst har Jobbsentralen gjort en utrolig viktig og god jobb her. Vi hadde ikke klart det uten dem, sier Håheim. 

Samarbeid

Hun synes beliggenheten er veldig bra, og gleder seg over at de nå har lokaler rett ved Syden. 

– Vi er nære stiftelsen Syden Ung, og vi håper på et nært samarbeid med dem utover våren og sommeren, sier hun. 

BUA har siden oppstarten vinteren 2019 blitt et svært populært tilbud i Grimstad, og det er mange som benytter seg av utlånsordningen. Her kan små og store komme innom og låne sports- og friluftsutstyr helt gratis. BUA Grimstad er i Norgestoppen på antall utlån. 

Les mer om BUA Grimstad