Pengedryss og flytebrygge til BUA

Lykken er stor i BUA, for de har både fått en betydelig pengesum og fått innvilget søknad om å legge ut flytebrygge. 

Stor gave fra Sparebanken Sør til BUA

Sparebanken Sør har donert 5 millioner kroner til BUA. Banken feirer sitt 200-årsjubileum i år, og som en del av feiringen gir banken flere gaver gjennom året. Banksjef Vidar Ås er stolt over å kunne bidra til de gode lokalsamfunnene der banken har kontorer, og spesielt til det flotte arbeidet BUA utfører. 

Silje og Daniel viser fra sjekken BUA har fått fra Sparebanken Sør. - Klikk for stort bildeSilje Bothner og Daniel Bheimosa jobber beggei BUA og er glade for pengegaven.

BUA er et nettverk av utstyrssentraler som gir alle muligheten til å låne sport- og friluftsutstyr over hele landet – helt gratis!

BUA Grimstad/Groos er den heldige mottaker av 333.640 kroner av gaven fra Sparebanken Sør. Sjekken med beløpet ble overrakt den 2. juli. 

- Vi har allerede brukt en del av pengene til å kjøpe inn sommerutstyr som for eksempel sykler, SUP-brett, kajakker og snorkelutstyr, sier Irene Håheim fornøyd. Hun er driftsleder for BUA Grimstad/Groos.

Silje Jeanett Bothner, ansatt ved BUA, er glad for å kunne tilby enda mer utstyr. - Det betyr mer glede spesielt for barn og unge, sier hun. 

Ny flytebrygge til BUA Grimstad

Velkommen til BUA Grimstad sin flytebrygge for myke trafikanter til havs. 

Kommunen ga tillatelse til flytebrygga den 3. juli og allerede 5. juli var brygga montert og klar til bruk. BUA takker både Olsen Byggservice som har bidratt med brygge og god service, og Kystlaget Terje Vigen som stilte med slepebåt.  

Denne brygga kan alle benytte seg av, BUA kunde eller ei. Nå er det veldig enkelt og praktisk og sjøsette kajakken. Motoriserte fartøy forbudt! 

BUA Grimstad ligger like ved Gundersholmen på adresse Odden 8. 

Åpningstider 

  • BUA Groos: Mandag til søndag: 12:00–17:00 til og med 11. august
  • BUA Grimstad: Tirsdag og torsdag: 15:30–19:00, lørdag: 11:00–15:00
     
  • Les mer om BUA i Grimstad
Overrekkelse av sjekk fra Sparebanken sør og utstyr fra xxl. 6 personer med en stor sjekk i senter. Rød sykkel i forkant.  - Klikk for stort bilde
Tilhenger fylt med sykler og en kajakk - Klikk for stort bilde
Tøff, lyse grønn barnesykkel. - Klikk for stort bilde
Bestefar og to jenter med oransje flytevester holder i en en slags stor badering med håndtak - en tube - Klikk for stort bilde
Flytebryggen monteres av to menn. To menn i en båt på siden - Klikk for stort bilde
Flytebrygge av tre ligger på vannet - Klikk for stort bilde
Grønt skilt som er festet på flytebrygga. Det sier Velkommen til BUA sin flytebrygge og at den er for myke trafikanter og ikke motoriserte fartøy. Tekst er også på engelsk. - Klikk for stort bilde
Nærbilde av redningsbøye. - Klikk for stort bilde