Gruppetilbud innen psykisk helse

Kurs i mestring av depresjon - KID 

KID-kurs er basert på kognitiv atferdsterapi og skal bidra til økt mestring av depressive symptomer og forhindre tilbakefall. Kurset er laget for deg som er over 18 år, og som i perioder er nedstemt eller lettere deprimert.

På kurset vil du lære metoder og teknikker for å mestre utfordringer knyttet til depresjon. Kursdagene er ledet av utdannede og godkjente kursledere, og deltagere vil også få hjemmeoppgaver. Deltagere kjøper en egen bok, som vil følges gjennom hele kurset.

Alle som er interessert i kurs vil bli invitert til en individuell samtale før oppstart, slik at vi sammen kan finne ut om KID kan være hensiktsmessig.

KID-kurs starter første uke etter høstferie og vinterferie.

Kan dette kurset være noe for deg?

Da kan du kontakte:

Hva koster kurset?

Selve kurset er gratis, men det er en egenandel på 500 kroner, som dekker kursmateriell. 

Tankeviruskurs

Tankeviruskurset passer for deg som bruker mye tid til grubling og bekymring i hverdagen, og for deg som sliter med mild depresjon og angst.

Tankevirus er et mestringskurs for deg som ønsker å delta på et nyttig og gøyalt kurs, hvor du lærer om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine.

Du vil få kjennskap til det psykiske immunforsvaret, ulike tankevirus og psykologiske vitaminer som verktøy for å bekjempe tankevirus.

Kurset går over tre dager, hvor hver samling er på to timer. Det er utviklet av norske psykologer og forskere, og er basert på grunnprinsipper fra kognitiv atferdsterapi.

Tankevirus passer for alle - for deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen, til deg som sliter med mild depresjon og angst.

Kan dette kurset være noe for deg?

Da kan du kontakte Ståle Strand på mobil 91 36 49 77

Kontaktinfo

Avdelingsleder Ståle Arvill Strand
Mobil: 91 36 49 77 (09.00-15.00)

Besøksadresse
Arendalsveien 23, 4878 Grimstad

Skal du sende melding om noe sensitivt?